NAKSAKAS

Ma tulen maalt linna. Panen lipsu ette, tõmban põlle peale ja räägin lugusid.

Ehk kui soovid oma sündmusel pakkuda külalistele väga värsket ning erilist ampsu, siis palun väga, ma tulen. Vastuvõtu naksakas on see, kui pakun Sinu üritusel oma värskeid kitsepiima tooteid ja lugusid.

Foto Tiina-Liina Uudam

Maailma pehmema maitsega võileib on värske kitsevõi, toorjuust, hapusai. Ma tulen ja pakun seda Sulle ja Sinu seltskonnale. Räägin juurde, et kuidas ja miks teen. Kitsevõi ja juustud teen valmis eelmisel õhtul värskest piimast, hommikused hapusaiad haaran Tallinnas kaasa Kotzebue Bakeryst ja Lõuna-Eestis parimalt Läti pagarilt.


See suupiste formaat sobib a la järgmistele sündmustele:

Vastuvõtud, kus soovid inimestele pakkuda suupistena üllatust.

Tähistamised, mil tahad kihiseva joogi kõrvale erilist ampsu.

Sündmused, kus eelkõige on tähtis omavaheline suhtlemine, aga samas tahaks ka meeldejäävat suutäit.

See on värske maitseelamus, mis teeb küll kõhule pai, aga millest ei saa kõhtu täis. Naksakas sobib eelroa asemele või ka toekamate ampsude kõrvale. Kindlasti on sobilik pakkuda kõrvale mulliga jooki või väärt teed. See maitseelamus pole ahmimiseks, vaid nautimiseks.

Saan naksakaid pakkuda vabas vormis kuni 60 inimesele ca 1,5 tunni jooksul. See on minu poolt jooksvalt inimestega suhtlemine ning lugude rääkimine.

Täpse formaadi ning detailid räägime omavahel läbi.

Kui sul tekkis huvi, siis kirjuta julgesti martkase@gmail.com


Lehel kasutatud kahe ülemise foto autor on Tiina-Liina Uudam. Tehtud Brillare Meistriklassi sündmusel augustis 2018.