Kui liha süüa, siis olgu see väärtuslik.

Me pakume kõrgkvaliteetset kitseliha. Liha on väärindatud Hallimäe talu külmkambris ning liha on tükeldanud lihameister Mats Meriste, kes omab lamba- ja kitselihaga tegelemisel kõikvõimalikku kogemust ning oskusi. Kõik me liha on ametlik.

Koostöös Matsiga pakume ka oma kitseliha tükeldatult ehk raguuna. Järgnev pildiseeria illustreerib pakutavat.





Kui vanade kitsede liha pakute ning mis on rümba kaal?

Üldjuhul pakume alla kuue kuu vanuseid noorloomi. Me ei kasvata oma kitsi ainult liha eesmärgil ehk me ei nuuma neid jõusööda või viljaga. Küll aga saavad nad ohtralt emapiima ning täisväärtuslikku karjamaa rohtu endale hambusse. Nii on alla kuue kuuse kitserümba kaal tavaliselt ca 10-12 kilo.

Liha müüme terve rümbana ning saab ka pool rümpa. Nii nagu enne öeldud, siis saab ka raguuks tükeldatult. Just pajaroogades tuleb välja kitseliha väärtus ja maitse. Seetõttu hinnatakse kitseliha paljudes kultuurides väga. Valmista kitseliha ahjupotis või pane õues kazani potile tuli alla või tee tai massaman karri. Kitseliha retsepte on ka kogu internet pungil täis.


Kuidas kontakti saada ning palju liha maksab?

Kui tunned huvi, siis kirjuta lahkesti martkase@gmail.com ning vastan Sulle, et palju maksab, see oleneb, et palju kitseliha sooviksid ning kuidas tükeldatult. Käime iga nädal Tartus ning vähemalt üle nädala Tallinnas, aga leiame ka külmakulleri, kes toob Sulle värske kitseliha sinna Eesti kohta, kus Sa asud just siis, kui kitseliha vajad. Saad kaasa saatelehe ja muud jutud, mis soovid.

Me suudame pakkuda kitseliha pea aastaringi.

Kas pakute oma kitseliha eraklientidele või restoranidele?

Me kitseliha on mõeldud kodustele gurmaanidele, kes tahavad endale, oma perele ja külalistele head toitu teha. Aga samuti on mõeldud me kitseliha ka söögikohtadele ja restoranidele, kes tahavad pakkuda maailmas trendikat tervislikku liha ning puhast kohalikku toitu oma klientidele.

Ühesõnaga, kirjuta julgesti martkase@gmail.com, võid ka helistada mulle 52 55 137. Aga mul ei ole päevasel ajal väga tihti telefoni endaga kaasas, seega helistan tagasi, kui tekib hetk.

Sööme head toitu ning oleme marudad. Me elame heade maitsete ja hetkede eest väljas.